RSS

Suntem speciali

27 Iun

Ps. 139: 13. Tu mi-ai intocmit rarunchii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele:

14. Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale, si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!

Suntem niste fapturi minunate. Suntem lucrarea mainilor lui Dumnezeu. Orice lucrare a mainilor lui Dumnezeu este deosebita si minunata. Dar noi, rasa umana, suntem cea mai deosebita. Noi am fost creati dupa Chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Spre deosebire de orice alt lucru pe care Dumnezeu l-a creeat, noi avem ratiune, sentimente si capacitatea de a stabili o relatie de partasie cu Dumnezeu. Suntem niste fapturi minunate.

Numai noi avem suflet nemuritor. Cand murim in viata aceasta, nu se termina totul. Vesnic, sufletul nostru va fi cu cel pe care l-a slujit in viata pe care a trait-o.

La scoala ati studiat anatomia umana. Nu-i asa cat de complecsi suntem creati de Dumnezeu? Totul este intr-o perfecta armonie. Suntem niste fapturi minunate.

Uitati-va la cladirile imense ce ne inconjoara si masinariile ingenioase de pretutindeni: computer, mp3, TV, aparat foto, masini etc. Dintre toate fiintele create de Domnul, noi suntem cele mai inteligente fapturi. Suntem niste fapturi minunate.

Asadar, frati si surori, sa nu va plangeti de vreo trasatura a corpului vostru ca ar fi imperfecta, Domnul a stiut ce face atunci cand v-a creat. Domnul te-a creat o faptura minunata.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 27 Iunie 2010 în Incurajari, Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: